Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

StarCraft II: Heart of the Swarm

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

PlayStation Move werkt prima met StarCraft

StarCraft 2 kennen we natuurlijk allemaal als een strategiespel die deze zomer eindelijk uit zal komen, exclusief voor de pc. Tenminste, voorlopig exclusief.

Een onderzoeker van Sony die zich op het moment bezig houdt met het nieuwe PlayStation Move, heeft laten zien dat de nieuwe controller ook prima gebruikt kan worden om StarCraft 2 op de computer te spelen. Volgens het onderzoek is de afwijking niet meer dan een millimeter en dus eigenlijk verwaarloosbaar.

Plannen om de strategiegame naar de PS3 te porten er nog niet, maar dit bewijst wel dat Move uiterst geschikt is om stategiespellen op de PlayStation te spelen. Revolutie, iemand?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?