De stemacteur van Captain LeChuck is overleden

Geplaatst:
Aangepast: 9 januari 2023 09:10

De stemacteur die de stem van Captain LeChuck van Monkey Island inspreekt, Earl Boen, is overleden. Zijn stem was ook te horen in onder andere World of Warcraft, Psychonauts en Metal Gear Solid 2: Substance and Sons of Liberty.

Earl Boen is op de leeftijd van 81 jaar overleden. Zijn stem is te horen in de Monkey Island games van tot en met 2010. We zullen hem dus helaas niet meer horen in Return to Monkey Island, die afgelopen zomer werd onthuld tijdens gamescom. Tegen het einde van vorig jaar werd Boen helaas gediagnosticeerd met stadium vier longkanker. Boen is al actief als stemacteur sinds het jaar 1995 en we hebben hem in veel klassiekers terug horen komen. Daarnaast is hij ook bekend van zijn rol als Dr. Silberman in de Terminator films en kleinere rollen in series zoals Seinfeld en The Wonder Years.

Earl Boen overleed op 7 januari op 81-jarige leeftijd. De laatste game waar hij een stem voor insprak, was World of Warcraft: Legion.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Return to Monkey Island

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

19 september 2022

Ontwikkelaar

Terrible Toybox

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord