Downloadnieuws: Return to Monkey Island en meer naar Game Pass

Geplaatst:

De eerste line-up voor Xbox Game Pass staat paraat. Het is tevens het debuut voor Return to Monkey Island op de Xbox-console.

Het point-and-click avontuur van Devolver Digital is toch wel de sterspeler in de line-up. Vandaag werd aangekondigd dat Return to Monkey Island naar de PlayStation 5 en Xbox Series komt en nu is het ook bekendgemaakt dat je meteen aan de slag kan met de titel via Xbox Game Pass. We mogen ook een aantal console-exclusieve titels verwelkomen: Somerville en Pentiment zorgen voor nog meer narratief gefocuste games. Humble brengt Ghost Song mee, SEGA voegt Football Manager 2023 toe en Vampire Survivors krijgt een Xbox-versie.

Vandaag kun je al beginnen aan de Taiwanese game The Legend of Tianding. Daarnaast is Telltale’s The Walking Dead seizoen drie en de spin-off Michonne beschikbaar gemaakt op de pc.

Welke games ga jij downloaden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Return to Monkey Island

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, Nintendo Switch

Releasewindow

19 september 2022

Ontwikkelaar

Terrible Toybox

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord