Trailer: Sci-fi avontuur Somerville heeft een releasedatum

Geplaatst:

Xbox heeft dit jaar niet veel titels, maar gelukkig blijft hun indie-aanbod groeien. Somerville wordt dit jaar exclusief op de pc en de Xbox-consoles beschikbaar gemaakt.

Als je hoopt dat de trailer ons nieuwe informatie biedt, dan heb je het goed mis. Somerville blijft een mysterie en dat is waarschijnlijk precies wat ontwikkelaar Jumpship wil uitstralen. Het is aan de speler om straks de familie van de protagonist bij elkaar te rapen tijdens de evenementen van een buitenaardse ramp. Het narratief gaat een grote rol spelen. Jumpship wil het perspectief delen van de intieme relaties die bedreigd worden tijdens een groot conflict.

Bekijk hier de E3 2021 trailer van Somerville.

Somerville is beschikbaar vanaf 15 november voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Jumpship
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Somerville

Series

-

Uitgever

Jumpship

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

15 november 2022

Ontwikkelaar

Jumpship

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord