Trailer: Sci-fi avontuur Somerville komt naar PlayStation

Geplaatst:

Thunderful Games en Jumpship hebben officieel de release van Somerville op PlayStation-systemen aangekondigd. We kunnen de game eind deze maand in de PlayStation Store verwachten.

Thunderful Games en Jumpship hebben de aankomende release van Somerville op PlayStation-systemen bevestigd, met versies voor zowel PS5 als PS4. De game bevat verbeteringen, waaronder lightbar-ondersteuning en haptische feedback op de PS5, waardoor het de beste versie van de game tot nu toe is. In Somerville moet je verschillende puzzels oplossen in een wereld die geteisterd werd door een buitenaardse ramp. Somerville was eerder verkrijgbaar op Xbox en pc, maar met de komst van de game naar PlayStation worden de voormalige Xbox-exclusives uitgebreid naar de platforms van Sony.

Somerville verschijnt op 31 augustus op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Thunderful Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Somerville

Series

-

Uitgever

Jumpship

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

15 november 2022

Ontwikkelaar

Jumpship

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord