Gameplay: Nieuwe Somerville trailer toont gameplay

Geplaatst:

De avonturen game Somerville kreeg een aantal jaar terug al een trailer, maar laat nu meer van zichzelf zien tijdens de E3.

Somerville is ontwikkeld door de kleine studio Spaceship en is een avonturen game die vooral draait om familie. Je moet ze beschermen tegen allerlei gevaren. Zo zien we de jongen samen met een meisje rennen voor hun leven als ze worden beschoten. De trailer wordt ondersteunt met een rustig piano muziekje en toont donkeren grotten en steden. Qua gameplay is er vooral te zien dat het personage kan zwemmen en puzzels moet oplossen. Wat vooral opvalt aan de game is de unieke artstijl.

SomerVille verschijnt in 2022 voor de Xbox One, Xbox X series en de pc. En is vanaf dag een te spelen via de Game Pass.

Bron: Xbox & Bethesda Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Somerville

Series

-

Uitgever

Jumpship

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

15 november 2022

Ontwikkelaar

Jumpship

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord