Somerville

  • Ontwikkelaar Jumpship
  • Eerste releasedatum 15 november 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Indie
  • Gameliner score

Gameplay: Nieuwe Somerville trailer toont gameplay

De avonturen game Somerville kreeg een aantal jaar terug al een trailer, maar laat nu meer van zichzelf zien tijdens de E3.

Somerville is ontwikkeld door de kleine studio Spaceship en is een avonturen game die vooral draait om familie. Je moet ze beschermen tegen allerlei gevaren. Zo zien we de jongen samen met een meisje rennen voor hun leven als ze worden beschoten. De trailer wordt ondersteunt met een rustig piano muziekje en toont donkeren grotten en steden. Qua gameplay is er vooral te zien dat het personage kan zwemmen en puzzels moet oplossen. Wat vooral opvalt aan de game is de unieke artstijl.

SomerVille verschijnt in 2022 voor de Xbox One, Xbox X series en de pc. En is vanaf dag een te spelen via de Game Pass.

BRON Xbox & Bethesda Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?