Thunderful Games koopt ontwikkelaar Somerville

Geplaatst:
Aangepast: 15 november 2022 19:39

Thunderful Games koopt Jumpship, de ontwikkelaar van Somerville, op. Dat kondigde het Zweedse gamebedrijf en de ontwikkelaar onlangs aan.

Jumpship werd in 2017 opgericht door Chris Olsen samen met Dino Patti, de voormalige CEO en medeoprichter van Playdead. Vandaag bracht de ontwikkelaar zijn debuut-game Somerville uit. In deze game speel je als een familie die na een mysterieuze inval van elkaar gescheiden worden. Het is aan jou om deze familie weer samen te brengen. Bram was in zijn Somerville review voor het grootste deel positief over de game. Nu heeft de indieontwikkelaar op de dag van de release van Somerville aangekondigd dat ze worden opgekocht door Thunderful Games. De studio houdt wel volledige creatieve vrijheid op zijn games. Jumpship is niet de eerste gamestudio die Thunderful Games opkoopt. Eerder kocht het gamebedrijf al Headup Games en Rising Star Games.

Somerville review Xbox Series1

Somerville is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: gematsu

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Somerville

Series

-

Uitgever

Jumpship

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

15 november 2022

Ontwikkelaar

Jumpship

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord