Downloadnieuws: A Plague Tale: Requiem en meer naar Game Pass

Geplaatst: 4 oktober 2022 19:22
-

Game Pass wordt ook deze maand weer uitgebreid met en stel nieuwe games. Ditmaal wordt de service uitgebreid met onder andere A Plague Tale: Requiem.

Daar waar een maand geleden Game Pass werd uitgebreid met games als Deathloop en Valheim, worden we deze maand opnieuw verwend met een hele schare aan nieuwe games die naar de service komen. Via Twitter laat Microsoft weten dat er negen nieuwe games naar de abonnementsdienst komen. De eerste game is A Plague Tale: Requiem die op 18 oktober uitkomt en dus direct beschikbaar is via Game Pass. Ook andere nieuwe games worden aan het roster toegevoegd. Op 6 oktober komen namelijk Medieval Dynasty, The Walking Dead: The Complete First Season en The Walking Dead: Season Two naar de abonnementsdienst. Op 11 oktober krijgen we Costume Quest en Eville. Op 13 oktober komt Dyson Sphere Program uit en is dan ook direct via Game Pass beschikbaar en een dag later komt Scorn direct uit op de abonnementsdienst. Tot slot is Chivalry 2 vanaf nu ook te spelen via Game Pass.

A Plague Tale: Requiem, Medieval Dynasty, The Walking Dead: The Complete First Season, The Walking Dead: Season Two, Costume Quest, Eville, Dyson Sphere Program en Scorn komen later deze maand uit en zijn dan direct via Game Pass te spelen. Chivalry 2 is nu al beschikbaar via Game Pass.

Bron: Xbox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Requiem

Ontwikkelaar:

Asobo Studio

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

18 oktober 2022

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord