A Plague Tale: Requiem

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Downloadnieuws: A Plague Tale: Requiem en meer naar Game Pass

Game Pass wordt ook deze maand weer uitgebreid met en stel nieuwe games. Ditmaal wordt de service uitgebreid met onder andere A Plague Tale: Requiem.

Daar waar een maand geleden Game Pass werd uitgebreid met games als Deathloop en Valheim, worden we deze maand opnieuw verwend met een hele schare aan nieuwe games die naar de service komen. Via Twitter laat Microsoft weten dat er negen nieuwe games naar de abonnementsdienst komen. De eerste game is A Plague Tale: Requiem die op 18 oktober uitkomt en dus direct beschikbaar is via Game Pass. Ook andere nieuwe games worden aan het roster toegevoegd. Op 6 oktober komen namelijk Medieval Dynasty, The Walking Dead: The Complete First Season en The Walking Dead: Season Two naar de abonnementsdienst. Op 11 oktober krijgen we Costume Quest en Eville. Op 13 oktober komt Dyson Sphere Program uit en is dan ook direct via Game Pass beschikbaar en een dag later komt Scorn direct uit op de abonnementsdienst. Tot slot is Chivalry 2 vanaf nu ook te spelen via Game Pass.

A Plague Tale: Requiem, Medieval Dynasty, The Walking Dead: The Complete First Season, The Walking Dead: Season Two, Costume Quest, Eville, Dyson Sphere Program en Scorn komen later deze maand uit en zijn dan direct via Game Pass te spelen. Chivalry 2 is nu al beschikbaar via Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?