Downloadnieuws: Deathloop, Valheim en meer naar Game Pass

Geplaatst: 21 september 2022 09:10

Er komen weer een hoop nieuwe games naar Game Pass deze maand. Onder andere Deathloop en Valheim voegen zich bij de Game Pass familie.

In het veelgeprezen Deathloop zitten twee rivaliserende huurmoordenaars gevangen in een mysterieuze tijdlus op het eiland Blackreef. Als Colt is de enige kans om te ontsnappen het beëindigen van de cyclus door acht belangrijke doelwitten te vermoorden voordat de dag wordt gereset. Leer van elke cyclus, probeer nieuwe benaderingen en doe alles wat nodig is om de tijdlus te doorbreken. Deathloop was in eerste instantie een PlayStation exclusive, maar vanaf nu dus niet meer. Ook de sci-fi gameHardspace: Shipbreaker is inmiddels al beschikbaar. Vanaf 22 september zijn ook SpiderHeck, Beacon Pines en Slime Rancher 2 te spelen via de Game Pass. Op 27 september komen Moonscars en de full release van Grounded er nog bij en ten slotte op 29 september Let's Build A Zoo en Valheim. De survival game Valheim, waarin je speelt als een viking, is een tijd enorm populair geweest. Voor de kleintjes komt er op 30 september ook nog een leuke game bij, namelijk PAW Patrol Grand Prix.

De nieuwe games worden toegevoegd tussen 22 en 30 september, Deathloop is inmiddels al beschikbaar op Game Pass.

Bron: Xbox

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord