Deathloop

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 14 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Deathloop, Valheim en meer naar Game Pass

Er komen weer een hoop nieuwe games naar Game Pass deze maand. Onder andere Deathloop en Valheim voegen zich bij de Game Pass familie.

In het veelgeprezen Deathloop zitten twee rivaliserende huurmoordenaars gevangen in een mysterieuze tijdlus op het eiland Blackreef. Als Colt is de enige kans om te ontsnappen het beëindigen van de cyclus door acht belangrijke doelwitten te vermoorden voordat de dag wordt gereset. Leer van elke cyclus, probeer nieuwe benaderingen en doe alles wat nodig is om de tijdlus te doorbreken. Deathloop was in eerste instantie een PlayStation exclusive, maar vanaf nu dus niet meer. Ook de sci-fi gameHardspace: Shipbreaker is inmiddels al beschikbaar. Vanaf 22 september zijn ook SpiderHeck, Beacon Pines en Slime Rancher 2 te spelen via de Game Pass. Op 27 september komen Moonscars en de full release van Grounded er nog bij en ten slotte op 29 september Let's Build A Zoo en Valheim. De survival game Valheim, waarin je speelt als een viking, is een tijd enorm populair geweest. Voor de kleintjes komt er op 30 september ook nog een leuke game bij, namelijk PAW Patrol Grand Prix.

De nieuwe games worden toegevoegd tussen 22 en 30 september, Deathloop is inmiddels al beschikbaar op Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?