Gerucht: Deathloop sequel of DLC lijkt in de maak te zijn

Geplaatst:

Er is een Deathloop sequel of DLC in de maak bij Arkane Studios. Dit wordt gesuggereerd door iemand die betrokken was bij de ontwikkeling van Deathloop.

Volgens de insider werkt Arkane Studios momenteel dus aan een vervolg op Deathloop of een uitbreiding voor de game. Op dit moment is er in ieder geval één andere game in ontwikkeling bij de studio, namelijk Redfall. Deathloop was één van de meest succesvolle releases van 2021 en heeft een hoop aandacht ontvangen. In de loop van 2022 heeft de studio nog wel een aantal content updates vrijgegeven voor de game. Het leek er echter niet op dat er meer in ontwikkeling was dat gerelateerd is aan de IP, tot nu toe. Ook gaven stemacteurs Jason Kelly en Ozioma Akagha onlangs in een interview toe dat ze nog onder contract staan bij Arkane Studios en dat ze werken aan een project dat verband houdt met Deathloop. De releasedatum van Redfall werd eerder dit jaar verschoven naar 2023.

Deathloop sequel DLC1

Het lijkt erop dat Arkane Studios bezig is met een vervolg op de game of een uitbreiding voor de game. Een eventuele releasedatum is nog niet bekend.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord