Deathloop

  • Ontwikkelaar Arkane Studios
  • Eerste releasedatum 14 september 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Downloadnieuws: PlayStation exclusive Deathloop naar Xbox Game Pass

Deathloop kwam uit als een PlayStation exclusive. Niet lang meer, want de game komt binnenkort naar Xbox Game Pass.

Vanaf 20 september kun je dus ook op de Xbox aan de slag met Deathloop. Ontwikkelaar Arkane Lyon brengt daarnaast een nieuwe update uit voor de game, genaamd GOLDENLOOP. Deze update komt naar alle platformen en voegt onder andere een nieuw wapen, een krachtige nieuwe ability, nieuwe vijanden en een uitgebreid einde toe aan de game. De Xbox release van Deathloop bevat alle updates die tot nu toe voor de game uit zijn gekomen sinds de lancering.

Deathloop is nu beschikbaar als Pre-order voor de Xbox Series X/S of als pre-installatie voor gebruikers van Game Pass. Vanaf 20 september is de game te spelen.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?