A Plague Tale: Requiem verkoopt goed, vervolg wellicht onderweg

Geplaatst: 22 november 2023 14:05
-

A Plague Tale: Requiem verkoopt goed. Daarnaast heeft Focus Entertainment wederom de handen ineen geslagen met Asobo - is er een vervolg in aantocht?

Focus Entertainment deelt via een financieel rapport aan haar investeerders dat A Plague Tale: Requiem absoluut geen windeieren gelegd heeft. De avonturengame is meer dan drie miljoen keer over de toonbanken gevlogen. Ze gebruiken echter de term 'players reached'. Het kan dus zo zijn dat onder deze drie miljoen eenheden ook de spelers vallen die de game hebben gespeeld via Xbox Game Pass. Desalniettemin zijn het cijfers waar Focus Entertainment trots op kan zijn. Het is wellicht ook een drijfveer geweest om opnieuw in zee te gaan met ontwikkelaar Asobo. Ze werken samen wederom aan een nieuw 'major project'. Wat dit hele rataplan precies inhoudt is voor nu nog onbekend, maar een aankondiging is wellicht dichterbij dan we denken. Zit jij te wachten op een derde deel in de A Plague Tale-saga?

Check hier onze review van A Plague Tale: Requiem.

A Plague Tale: Requiem is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Requiem

Ontwikkelaar:

Asobo Studio

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

18 oktober 2022

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord