Speciale Xbox Series X Plague Tale editie onthuld

Geplaatst: 28 oktober 2022 21:00
Aangepast: 28 oktober 2022 21:02
-

Een normale Xbox Series X heeft een strak design en ziet er best goed uit. Toch is de speciale A Plague Tale: Requiem editie van de Series X de overtreffende trap.

Focus Home Interactive heeft op diens Twitter-account een zeer gelimiteerde editie van een Xbox Series X onthuld. Artiest Vadu Amka kreeg een vrijbrief van de uitgever om een Xbox Series X volledig in het thema van A Plague Tale: Requiem te creëren. Het resultaat mag er zijn, want deze Xbox Series X ziet er echt fantastisch uit. Zelfs de controller is in bijpassende stijl aangepast. Mocht je zelf ook zo'n exemplaar in huis willen halen, dan maak je niet al te veel kans. Er is namelijk slechts één van gemaakt en om hem te kunnen winnen moet je meedoen met de winactie van Focus Home Interactive op hun Twitter-kanaal.

A Plague Tale: Requiem is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch. Lees ook zeker de A Plague Tale: Requiem review van Anita.

Bron: Focus Entertainment
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Requiem

Ontwikkelaar:

Asobo Studio

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

18 oktober 2022

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord