A Plague Tale: Requiem

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Speciale Xbox Series X Plague Tale editie onthuld

Een normale Xbox Series X heeft een strak design en ziet er best goed uit. Toch is de speciale A Plague Tale: Requiem editie van de Series X de overtreffende trap.

Focus Home Interactive heeft op diens Twitter-account een zeer gelimiteerde editie van een Xbox Series X onthuld. Artiest Vadu Amka kreeg een vrijbrief van de uitgever om een Xbox Series X volledig in het thema van A Plague Tale: Requiem te creëren. Het resultaat mag er zijn, want deze Xbox Series X ziet er echt fantastisch uit. Zelfs de controller is in bijpassende stijl aangepast. Mocht je zelf ook zo'n exemplaar in huis willen halen, dan maak je niet al te veel kans. Er is namelijk slechts één van gemaakt en om hem te kunnen winnen moet je meedoen met de winactie van Focus Home Interactive op hun Twitter-kanaal.

A Plague Tale: Requiem is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch. Lees ook zeker de A Plague Tale: Requiem review van Anita.

BRON Focus Entertainment

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?