A Plague Tale: Requiem Performance Mode nu beschikbaar

Geplaatst: 10 mei 2023 13:50
-

Één van de betere games van 2022 heeft zojuist een update ontvangen. De Performance Mode voor A Plague Tale: Requiem is nu beschkbaar.

De update zorgt voor een betere performance op de current-gen consoles. Nu is het voor de spelers mogelijk om de game in 60fps te spelen op zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X|S. Daarnaast worden er diverse grafische opties voor de pc vrijgegeven. Nu kunnen pc-spelers kiezen hoeveel ratten er op het scherm worden getoverd. Dit kun je aanpassen om zo de druk op je CPU te verlagen. Ook kan de refresh rate van de ratten en personages worden aangepast om de game beter te doen draaien op je pc.

Check hier onze review van A Plague Tale: Requiem.

A Plague Tale: Requiem is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Wil je de game graag uitproberen? A Plague Tale: Requiem staat op Game Pass.

Bron: Focus Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Requiem

Ontwikkelaar:

Asobo Studio

Uitgever:

Focus Entertainment

Release:

18 oktober 2022

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord