Dead Rising Deluxe Remaster opent in september de deuren

Geplaatst: 2 juli 2024 00:50
-

Het winkelcentrum opent wederom de deuren in Dead Rising Deluxe Remaster. Check hier wanneer je de cultklassieker van Capcom in een nieuw jasje kan beleven!

Frank West is terug! Capcom heeft altijd al oog gehad voor Resident Evil, maar het is ditmaal Dead Rising die wat extra liefde ontvangt. Middels de Deluxe Remaster-versie kunnen spelers het uitgebreide winkelcentrum in een 4K-resolutie en 60fps verkennen. Capcom maakt het ons weer moeilijk als het gaat om het onderscheiden van een remake en een remaster. Waarom dit een remaster wordt genoemd? Omdat vele fundamentele onderdelen exact hetzelfde zijn gebleven. Niet alleen de kern van de gameplay is vrijwel identiek, maar ook de komische animaties keren terug. Dead Rising Deluxe Remaster kent wel wat QoL-updates, zoals een iets atletischere Frank West en een duidelijker UI-systeem. Lijkt het je wat om zombies te slachten, onschuldige mensen te redden en totale psychopaten neer te knuppelen? De pre-order is nu beschikbaar. De pre-order bonus en de diverse edities van Dead Rising Deluxe Remaster bieden extra kostuums en muziektracks.

Dead Rising Deluxe Remaster is beschikbaar vanaf 19 september voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Rising

Ontwikkelaar:

Capcom Production Studio 1

Uitgever:

Capcom

Release:

8 september 2006

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord