Dead to Rights: Retribution

  • Ontwikkelaar Volatile Games
  • Eerste releasedatum 23 april 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Dead to Rights is terug

Volgens het maart nummer van OPM keert de third-person shooter Dead to Rights van Namco weer terug en wel eind 2009. Namco wil echter nog niet vrijgeven voor welke platform of platforms de game zal verschijnen.

Dit deel zal in elk geval ook weer gebruik maken van het third-person perspectief en het hand-to-hand combat zal overigens toenemen. Helaas zijn dit echter de enige details tot nu toe, maar binnenkort kunnen we vast meer verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?