Beautiful Katamari

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Demo Beautiful Katamari op Xbox Live

Vanaf 29 februari zal Beautiful Katamari de Xbox 360 in kunnen rollen. Hoewel de Amerikanen al een tijdje geleden een voorproefje op de game kregen, zijn wij Europeanen nu eindelijk ook aan de beurt. Sinds gisteren staat namelijk de demo van Beautiful Katamari op Xbox Live.

Er zit alleen één probleempje aan de demo, hij is namelijk niet te downloaden voor Gold-leden. Door een foutje kunnen nu alleen Silver-leden de demo binnenhalen. Wanneer het probleem is opgelost, laten we het je weten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?