Beautiful Katamari

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 29 februari 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Beautiful Katamari exclusief voor de Xbox 360!

In februari kunnen we in Europa weer lekker rollebollen met Atari's Katamari-franchise. Beautiful Katamari is het vervolg op de twee vorige delen We Love Katamari en Katamari Damancy, die eerder op de PlayStation 2 uitkwamen. De nieuwe titel Beautiful Katamari zal exclusief op de Xbox 360 uitkomen. Ook de PlayStation 3 en de Wii zullen een Katamari-game krijgen, maar dat zal niet Beautiful Katamari zijn.

Het doel in het spel zal gek genoeg ook in het derde deel van Katamari onveranderd blijven. Je rolt nog steeds met een bal door een wereld waar allerlei objecten en voorwerpen aan blijven kleven. Des te langer je rolt over gebouwen en anderen dingen, des te groter wordt je bal. Bij Namco weet men het zeker: verander nooit een succesformule!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?