Beautiful Katamari exclusief voor de Xbox 360!

Geplaatst: 10 januari 2008 17:26
Aangepast: 4 mei 2018 17:07
-

In februari kunnen we in Europa weer lekker rollebollen met Atari's Katamari-franchise. Beautiful Katamari is het vervolg op de twee vorige delen We Love Katamari en Katamari Damancy, die eerder op de PlayStation 2 uitkwamen. De nieuwe titel Beautiful Katamari zal exclusief op de Xbox 360 uitkomen. Ook de PlayStation 3 en de Wii zullen een Katamari-game krijgen, maar dat zal niet Beautiful Katamari zijn.

Het doel in het spel zal gek genoeg ook in het derde deel van Katamari onveranderd blijven. Je rolt nog steeds met een bal door een wereld waar allerlei objecten en voorwerpen aan blijven kleven. Des te langer je rolt over gebouwen en anderen dingen, des te groter wordt je bal. Bij Namco weet men het zeker: verander nooit een succesformule!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beautiful Katamari

Ontwikkelaar:

Namco Bandai

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

29 februari 2008

Xbox 360

Lees meer