Lord of the Rings: Conquest

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 16 januari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Demo nieuwe Lord of the Rings

Pandemic is druk bezig met een nieuwe Lord of the Rings game voor de Nintendo DS, pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De game zal Lord of the Rings: Conquest gaan heten en zal 16 januari verschijnen. De fans hoeven niet langer meer te wachten, want ze kunnen vanaf nu aan de slag met de demo van de game.

PlayStation 3 bezitters hebben geluk, want die kunnen de demo van de game binnenkort al uitproberen. Op het Amerikaanse PlayStation Netwerk is de demo al te downloaden. Deze week zal de demo ook gaan verschijnen voor het Europese Netwerk. Nog even wachten dus voordat het zover is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?