Lord of the Rings: Conquest

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 16 januari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Kies het goed of het kwaad in demo Lord of the Rings: Conquest

Vanaf vandaag kun je starten met een nieuwe game in de serie van Lord of the Rings, dit keer met de naam Conquest. Je kunt nu namelijk vanaf de Xbox Live Marketplace een 1.25GB grote demo downloaden, waarmee je aan de zijde van goed of kwaad kunt gaan strijden voor de overwinning. De game zelf komt uit op 16 januari aanstaande, dus voor degene die na het spelen van de demo niet meer kunnen wachten: het duurt niet lang meer!

In Lord of the Rings: Conquest heeft Frodo nooit de ring vernietigd en heeft het goede niet gezegevierd. Er is enkel chaos in Midden-Aarden. Ontdek wat deze chaos inhoudt en hoe het is om als dienaar van Sauron aan de frontlinie te staan van vele oorlogen. In dit actiespektakel ben jij de slechterik en baan je een weg door Harad, Forodwaith, Rhoan en de Westlanden. Zaai dood en verderf door Midden-Aarden en zegevier in de totale anarchie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?