Dertien minuten aan Star Wars Outlaws gameplay gelekt

-

Er is iets gebeurd in 'a galaxy near, nearby' en Ubisoft 'has a bad feeling about it'. Bijna een kwartier aan niet eerder getoonde Star Wars Outlaw gameplay is gelekt en de uitgever was er binnen twintig parsec bij om de hele handel weer offline te laten halen. Helaas voor Ubi waren diverse online bounty hunters er binnen twaalf parsec bij om de footage alsnog te kunnen verspreiden.

Op Youtube is Ubisoft dus al flink aan het purgen om de beelden te deleten, beelden waarvan de authenticiteit dus aardig legitiem lijkt te zijn. Op deze beelden zou ongeveer een kwartier aan aerial combat en het blackjack-achtige kaartspel Sabacc te zien zien zijn. Dit kaartspel bracht Ubi al eerder in de penarie zodra duidelijk werd dat men in-game currency kan verwedden, wat Star Wars Outlaws in sommige landen een hogere leeftijdsclassificering opleverde wegens gokelementen.

Star Wars Outlaws3

Mocht je per se willen zien waar alle ophef over gaat, dan kan ik je alleen maar adviseren om zelf eens flink rond te snuffelen op het interwebs, waar je vast en zeker nog wel een bounty hunter kan treffen die je voor een paar Imperial credit naar een donker steegje brengt waar je de footage kan bekijken. Maar mijn advies is om je vooral niet te laten verleiden en gewoon te wachten tot Star Wars Outlaws eind augustus verschijnt.

Bron: Eurogamer
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Ontwikkelaar:

Massive Entertainment

Uitgever:

Ubisoft

Release:

30 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord