Releasedatum Star Wars Outlaws vrijgegeven

Geplaatst:

De verhalende trailer van Star Wars Outlaws vertelt ons meer over de aankomende Ubisoft-titel. Ook de releasedatum wordt prijsgegeven.

In Star Wars Outlaws is de situatie duidelijk: The Empire heerst over het heelal, maar het rijk krijgt die irritante rebellen maar niet stil. Dit is voor de criminelen natuurlijk een uitgelezen kans om lekker te verdienen. Zo ook voor Kay Vess - een charismatische 'outlaw' die een verkeerde keuze gemaakt heeft in het leven, namelijk door één van de grootste gangsters van het heelal te verraden. Nu is ze constant op de vlucht, al komt de kans om verlossing te verdienen om de hoek kijken. Het avontuur van Kay Vess brengt spelers naar 'The Outer Rim' van het Star Wars-universum wat vol zit met gevaarlijke beesten en ongeremde bandieten. Wil je overleven? Zorg er dan maar voor dat je de juiste crew in huis hebt - en een degelijk schip zou ook niet misstaan.

Check hier de eerste gameplaybeelden van Star Wars Outlaws.

Star Wars Outlaws is beschikbaar vanaf 30 augustus voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2024

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

10 april 2024 om 19:44

"You wanna survive, know the players" - Really, Ubisoft? You of all people?

"You're new to this world. Come back when you're not" - Side quests. Side quests everywhere.

Nah, sinds Ubisoft openlijk heeft aangegeven dat we het maar normaal moeten gaan vinden dat je games niet meer bezit - ondanks een premium prijskaartje - loop ik met een hele dikke boog om pre-orders van Ome Yves heen.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord