Trailer: Eerste gameplaybeelden Star Wars Outlaws onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 juni 2023 20:25

Dat er een Ubisoft Star Wars-game in de maak was, dat wisten we onderhand. Vandaag kregen we echter tijdens de Ubisoft Forward de eerste gameplaybeelden te zien van Star Wars Outlaws.

In de nieuwe gameplaybeelden zien we protagonist Kay Vess en haar behulpzaam beestje Nix. Behulpzaam, want het wezentje kan op knoppen drukken en vijanden aanvliegen. Dat zal wel nodig zijn, want jouw bestaan als scoundrel gaat niet over rozen. Het is aan jou om te stelen, zodat je uiteindelijk een nieuw leven kan starten. Echter, de criminele organisaties zijn niet erg blij als je ze een oor aannaait. Gelukkig is er een divers wapenarsenaal aanwezig om jezelf te verdedigen. Shoot first, zou ik zeggen.

Je acties hebben consequenties. Jouw relaties met de criminele organisaties komen er namelijk onder te lijden wanneer je spullen van ze jat. Dus mocht je nog iets van ze nodig hebben, zou ik er maar voor zorgen dat je op goede termen met ze blijft. Nadat je de boel beschoten hebt, ontsnap je met een bike. Star Wars Outlaws heeft een open-wereld, dus voertuigen kunnen je helpen om snel te wereld te verkennen. Je kan echter ook je spaceship instappen, om zo nieuwe werelden te betreden. Pas wel op, want TIE Fighters zijn er genoeg. Ja, voor als je het nog niet in de gaten had, ook The Empire zit niet te wachten op dieven, boeven enzovoorts. Dus wanneer je in aanraking komt met ze, kun je maar beter de benen nemen.

Star Wars Outlaws staat op de planning voor 2024.

Bron: Ubisoft Forward
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2024

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord