Destiny

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 9 september 2014
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Destiny bèta nu beschikbaar op PS3 en PS4

Voor diegenen die Destiny gepre-orderd hebben op de PlayStation 3 en PlayStation 4, is vanaf vandaag de bèta beschikbaar. Alle spelers die de bèta spelen op zaterdag 26 juli vanaf 23:00 zullen een speciaal in-game embleem verdienen. Bungie zal tijdens de bèta ondersteuning verlenen via help.bungie.net of @BungieHelp op Twitter.

Naast de bèta is ook de Destiny Companion app te downloaden voor iOS en Android. Naast de mobiele is er ook een web-based app die vanaf de pc toegankelijk is. Hiermee kunnen spelers hun skills verbeteren en de voortgang van de Legend bijhouden. Meer informatie over de app is te vinden op bungie.net.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?