Destiny

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 9 september 2014
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer multiplayer Destiny bekendgemaakt

Vandaag heeft Activision een officiële competitive multiplayer trailer van Destiny aangekondigd. In deze trailer is te zien hoe de multiplayer in Destiny gaat worden. Dit gaat samen met uitleg van verschillende modes in de game. Simpel Capture-the-Flag is er niet meer bij.

Tijdens multiplayer-gevechten kan je nieuwe wapens en speciale uitrustingen verdienen om zo de grootste voorsprong op je tegenstander te krijgen. Tevens kunnen deze wapens en uitrustingen is de singleplayer ook gebruikt worden. Bekijk de trailer hieronder die vandaag bekend is gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?