Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Destiny

  • Ontwikkelaar Bungie
  • Eerste releasedatum 9 september 2014
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre MMO , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Meer dan vier miljoen spelers voor Destiny-bèta

De Destiny-bèta heeft ruim vier miljoen spelers aangetrokken sinds dat de bèta startte op 17 juli. Afgelopen zondag, 27 juli, is de bèta gestopt en is het totaal aantal spelers op 4.638.937 geëindigd. Een flinke prestatie voor deze bèta en daarmee is het nu de succesvolste bèta van de huidige generatie. Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, verklaart het volgende in een persbericht:

Dit is de grootste bèta van deze consolegeneratie en de grootste consolebèta ooit voor een nieuwe videogame-IP. Een bèta hosten op deze schaal is een ongelooflijke prestatie, dus we zijn erg blij met de fenomenale reactie. De bèta is slechts een voorproefje van wat er gaat komen. We tellen de dagen af tot onze lancering op 9 september.

We stonden versteld van het aantal mensen die de bèta hebben gespeeld. We hebben zelfs onze eigen doelen overtroffen en de feedback was erg waardevol. We kunnen de gemeenschap niet genoeg bedanken, de reactie was nederig en in de komende weken zullen we hard werken om ervoor te zorgen dat Destiny op de dag van lancering voldoet aan de verwachtingen.

Destiny komt uit op 9 september 2014 en met oog op deze bètacijfers, belooft dat wel wat voor de volledige game. De bèta niet gespeeld en benieuwd naar de game? Lees dan eens onze Gespeeld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?