Check hier alle The Triple-i Initiative content

Meer dan vier miljoen spelers voor Destiny-bèta

Geplaatst: 30 juli 2014 23:05
Aangepast: 15 mei 2018 19:10

De Destiny-bèta heeft ruim vier miljoen spelers aangetrokken sinds dat de bèta startte op 17 juli. Afgelopen zondag, 27 juli, is de bèta gestopt en is het totaal aantal spelers op 4.638.937 geëindigd. Een flinke prestatie voor deze bèta en daarmee is het nu de succesvolste bèta van de huidige generatie. Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, verklaart het volgende in een persbericht:

Dit is de grootste bèta van deze consolegeneratie en de grootste consolebèta ooit voor een nieuwe videogame-IP. Een bèta hosten op deze schaal is een ongelooflijke prestatie, dus we zijn erg blij met de fenomenale reactie. De bèta is slechts een voorproefje van wat er gaat komen. We tellen de dagen af tot onze lancering op 9 september.

We stonden versteld van het aantal mensen die de bèta hebben gespeeld. We hebben zelfs onze eigen doelen overtroffen en de feedback was erg waardevol. We kunnen de gemeenschap niet genoeg bedanken, de reactie was nederig en in de komende weken zullen we hard werken om ervoor te zorgen dat Destiny op de dag van lancering voldoet aan de verwachtingen.

Destiny komt uit op 9 september 2014 en met oog op deze bètacijfers, belooft dat wel wat voor de volledige game. De bèta niet gespeeld en benieuwd naar de game? Lees dan eens onze Gespeeld.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 september 2014

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer