Destiny en Horizon stemacteur Lance Reddick overleden

Geplaatst: 18 maart 2023 10:05
Aangepast: 18 februari 2024 21:00

De acteur Lance Reddick is helaas overleden op 60-jarige leeftijd. Mensen kennen hem van zijn werk in onder andere Horizon Zero Dawn en Destiny 2.

Reddick brak door in de series The Wire en Fringe, maar deed ook veel stem acteerwerk voor videogames. Zo vertolkte hij bijna al tien jaar de rol van Commander Zavala in Destiny 2 en was hij te horen als de slechterik Sylens in de Horizon-games. Hij werd ook bekend voor zijn rol als Charon in de populaire John Wick-films. De vierde film in deze franchise gaat volgende week in première. Hoofdrolspeler Keanu Reeves en regisseur Chad Stahelski hebben in een gezamenlijk statement aangekondigd dat John Wick 4 wordt opgedragen aan Reddick.

Destiny 21

Ons medeleven gaat uit naar de vrienden en familie van Lance Reddick.

Bron: Kotaku

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Zero Dawn

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

1 maart 2017

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord