Horizon Zero Dawn

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 1 maart 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Destiny en Horizon stemacteur Lance Reddick overleden

De acteur Lance Reddick is helaas overleden op 60-jarige leeftijd. Mensen kennen hem van zijn werk in onder andere Horizon Zero Dawn en Destiny 2.

Reddick brak door in de series The Wire en Fringe, maar deed ook veel stem acteerwerk voor videogames. Zo vertolkte hij bijna al tien jaar de rol van Commander Zavala in Destiny 2 en was hij te horen als de slechterik Sylens in de Horizon-games. Hij werd ook bekend voor zijn rol als Charon in de populaire John Wick-films. De vierde film in deze franchise gaat volgende week in première. Hoofdrolspeler Keanu Reeves en regisseur Chad Stahelski hebben in een gezamenlijk statement aangekondigd dat John Wick 4 wordt opgedragen aan Reddick.

Destiny en Horizon stemacteur overleden1

Ons medeleven gaat uit naar de vrienden en familie van Lance Reddick.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?