Deus Ex: Human Revolution

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 26 augustus 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Deus Ex 3 in de maak

Eidos heeft gisteren officieel bevestigd dat er een derde deel in de Deus Ex-serie in de maak is. Dit nieuwe deel in de populaire gameserie wordt door een nieuwe studio van Eidos gemaakt. In de nieuwe studio in Montreal werken tachtig mensen aan de game. Er staan nog steeds vacatures open, dus het team zal in de loop der tijd nog verder groeien. Wanneer de game uit gaat komen is nog niet bekend, er staat echter wel al een teasertrailer op het internet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?