Deus Ex: Human Revolution

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 26 augustus 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Deus Ex 3 laat lang op zich wachten

In een interview met 1up.com meldde Stephane D'Astous van Eidos Montreal dat we nog heel lang gaan wachten op Deus Ex 3.

Het developteam is pas net begonnen aan Deus Ex 3 en Stephane vertelde dat ze de game af willen hebben in een periode van 24 maanden, wat betekent dat we de game pas eind 2009 kunnen verwachten.

Voor de fans, en natuurlijk ook de nog-niet-fans, een hele tijd. De eerste Deus Ex-game kwam zeven jaar geleden uit. Nu hoopt Eidos met dit nieuwe deel de game weer geheel in de picture te brengen.

Houd Gameliner in de gaten voor meer nieuws rondom deze game!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?