Devil May Cry HD Collection

  • Ontwikkelaar Pipeworks Software
  • Eerste releasedatum 3 april 2012
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Gameliner score

Devil May Cry 3 komt uit voor Nintendo Switch

De bekende beat ‘em up Devil May Cry 3 Special Edition komt uit voor de Nintendo Switch.

Devil May Cry 3 is de prequel in de Devil May Cry-serie. In de game speel je een jongere versie van Dante. Je volgt het verhaal en komt erachter waarom Dante het gevecht aan moet gaan met zijn tweelingbroer Vergil. Devil May Cry 3 Special Edition brengt alle bekende flair van de reeks terug samen met een paar extra’s. Zo is Vergil een speelbaar personage en kan je je wagen aan de Bloody Palace. Een level waarin je 9.999 verdiepingen moet voltooien. Devil May Cry en Devil May Cry 2 zijn al beschikbaar voor de Nintendo Switch.

onbekend

Devil May Cry 3 Special Edition komt uit voor de Nintendo Switch op 20 februari, 2020.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?