Diablo Immortal

  • Ontwikkelaar Activision Blizzard
  • Eerste releasedatum 2 juni 2022
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Diablo Immortal krijgt dit jaar eerste alpha tests

Diablo Immortal krijgt dit jaar de eerste alpha tests. De tests vinden later dit jaar plaats.

Tijdens een financiële meeting van Activision heeft Blizzard het ook gehad over de ontwikkeling van Diablo Immortal. Tijdens BlizzCon twee jaar geleden werd Diablo Immortal aangekondigd voor smartphones. Deze aankondiging ging gepaard met veel kritiek. Ondanks dat heeft Blizzard de ontwikkeling van de game gestaag voortgezet en zit er volgens de studio ook flink wat vooruitgang in. Blizzard heeft intern al wat speltests gedaan en de ontwikkelaars lijken zelf tevreden te zijn over de game. Blizzard wil later dit jaar regionale alpha tests uit gaan voeren om te zien hoe de game in de smaak valt bij het grote publiek.

onbekend

Volgens Blizzard wil de studio zich graag blijven richten op pc-games, maar gezien mobiele games een steeds grotere rol gaan spelen op de markt, is Blizzard momenteel toch met meerdere mobiele games bezig.

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?