Trailer: Diablo Immortal komt naar smartphones en tablets

Geplaatst:
Aangepast: 3 november 2018 14:30

Tijdens BlizzCon is er een nieuwe Diablo-game aangekondigd. De nieuwe game heet Diablo Immortal en komt uit op iOS en Android.

Een tijdje terug heeft Blizzard Diablo-fans al teleur moeten stellen door aan te kondigen dat Diablo IV niet tijdens BlizzCon aangekondigd wordt. De grote vraag was dan ook wat Blizzard dan wel voor ons in petto had omtrent Diablo. De grote Diablo-aankondiging tijdens BlizzCon blijkt nu dus een mobiele game te zijn. Diablo Immortal is een mmo actie-rpg voor iOS en Android. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen aan het einde van Diablo II: Lord of Destruction en het begin van Diablo III. Je krijgt de keuze uit 6 verschillende classes en krijgt de mogelijkheid om online samen met spelers over de hele wereld Sanctuary in te duiken.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Diablo Immortal. Blizzard wil wel spoedig beginnen met een bèta voor iOS en Android.

Bron: BlizzCon
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo Immortal

Series

Diablo

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

2 juni 2022

Ontwikkelaar

Activision Blizzard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord