Colin McRae: DiRT 2

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 december 2009
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

DiRT 2 voor de PC is verkrijgbaar

Vanaf vandaag is de PC versie van Colin McRae: DiRT 2 uitgekomen. En dat is niet alles....DiRT 2 is namelijk de eerste PC game met DirectX 11 ondersteuning.

Al eerder kon je hier bij Gameliner de reviews lezen van de PlayStation 3 en de Xbox 360 versie. Deze versies kregen allebei de hoogste beoordeling, dus we kunnen stiekem wel zeggen dat de PC versie ook flink kont gaat schoppen. Waar wacht je nog op?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?