Colin McRae: DiRT 2

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 december 2009
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Video: DiRT 2 scheurt in nieuwe trailer

Colin Mcrae DiRT was wat we van een Colin Mcrae-game konden verwachten. Rally-races over verschillende ongeasfalteerde parcoursen.

Colin Mcrae DiRT 2 komt er binnenkort aan en belooft nog mooier en beter te worden. De game verschijnt voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PSP, Nintendo DS en Nintendo Wii. Check hieronder de nieuwste trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?