Check hier alle The Game Awards 2023 content

Disgaea 5 Complete Edition

  • Ontwikkelaar Nippon Ichi Software
  • Eerste releasedatum 26 mei 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Disgaea 5 Complete voor pc is uitgesteld

Disgaea 5 Complete voor de pc is uitgesteld door NIS America. In een persbericht van de ontwikkelaar geven zij aan dat ze tegen een groot probleem zijn aangelopen en hierdoor wordt de release van de game in mei uitgesteld naar de zomer.

In hun aankondiging stond dat NIS America gisteren een fout heeft gevonden in de game waar veel tijd in gaat zitten om het op te lossen. Hierdoor zijn de uitgegeven demo keys buiten werking gesteld. Een nieuwe demo met nieuwe demo keys wordt opnieuw uitgegeven als de kwestie is opgelost. Als je de game gepreorderd hebt, kun je ook je geld terugvragen. Helaas is de exacte releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Disgaea 5 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en in de zomer ook voor de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?