Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Disgaea 5 Complete Edition

  • Ontwikkelaar Nippon Ichi Software
  • Eerste releasedatum 26 mei 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score -

Nieuwe releasedatum voor Disgaea 5 Complete aangekondigd

NIS America heeft een nieuwe releasedatum voor Disgaea 5 Complete aangekondigd. De game is in het verleden uitgesteld, maar komt nu toch naar de pc.

Afgelopen mei gaf de gameontwikkelaar aan dat ze tegen problemen waren aangelopen bij het ontwikkelen van de pc-versie van de strategy RPG. Gelukkig zijn de problemen opgelost en wordt de game deze maand uitgebracht voor de pc. Disgaea 5 Complete bevat naast de game alle acht bonus scenario’s, vier favoriete personages van de fans en drie karakter klassen die allen alleen als DLC beschikbaar waren voor de PlayStation 4-versie.

onbekend

Na lang wachten kunnen gamers met een pc over een week deze geweldige game zelf proberen. Disgaea 5 Complete komt op 22 oktober naar de pc.

BRON Steam

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?