Dit is de gameplay van Gigantic: Rampage Edition

Geplaatst:

Bereid je maar alvast voor, want Gigantic: Rampage Edition is in aantocht. Gearbox Publishing heeft namelijk een speciale gameplay trailer uitgebracht voor de nieuwe versie van de MOBA.

Eerder dit jaar werd er bekendgemaakt dat Gigantic een comeback ging maken. De MOBA kwam oorspronkelijk uit in 2017, maar de servers gingen al een jaar later offline. Nu komt er een gloednieuwe versie van de game uit. In een speciale gameplay trailer worden onder andere de gameplay modi getoond. Zo heb je Clash, de 5v5 modus waarin je het opneemt tegen een ander team en moet proberen om 100 power te verzamelen en de Guardian van het andere team te verslaan. Er is ook een nieuwe modus genaamd Rush, die spelers vrijspelen als ze level tien hebben bereikt. Deze modus is een snellere versie van Clash die gemiddeld zo'n tien minuten duurt. Het is ook mogelijk om crossplay handmatig in en uit te schakelen naar elke spelers voorkeur. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Gigantic: Rampage Edition verschijnt 9 april op de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Gearbox Publishing Europe

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gigantic

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 juli 2017

Ontwikkelaar

Abstraction Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord