Dit is het verhaal van A Quiet Place: The Road Ahead

-

Saber Interactive gaf onlangs een story trailer vrij voor A Quiet Place: The Road Ahead. In de nieuwe trailer krijgen we een voorproefje van de verhaallijn in de game.

De nieuwe game is gebaseerd op de filmfranchise 'A Quiet Place', waarvan binnenkort ook een nieuwe film komt, genaamd 'A Quiet Place: Day One'. De uitgever kondigde 'A Quiet Place: The Road Ahead' eigenlijk al in 2021 aan, maar een paar weken geleden werd hij pas officieel onthuld met de eerste beelden. Het wordt een first-person singleplayer horrorgame die een jonge vrouw volgt die probeert te overleven in een post-apocalyptische wereld met monsters die niet kunnen zien, maar wel erg goed horen. De game wordt ontwikkeld door de Italiaanse studio Stormwind Games, onder andere bekend van de Remothered-games.

A Quiet Place: The Road Ahead komt later dit jaar uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc, maar een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Quiet Place: The Road Ahead

Ontwikkelaar:

Stormind Games

Uitgever:

Saber Interactive

Release:

17 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord