Griezelen met A Quiet Place: The Road Ahead in oktober

-

Er gaat een stilte vallen in de maand oktober. Tenminste, dat hoop ik voor je - anders kun je onmogelijk A Quiet Place: The Road Ahead uitspelen.

Uitgever Saber Interactive en ontwikkelaar Stormind Games slaan de handen ineen om de eerste videogame op basis van de 'A Quiet Place' IP uit te brengen. Mocht je een beetje Alien: Isolation vibes voelen, dan is dat zeer terecht. Je moet namelijk in A Quiet Place: The Road Ahead dealen met de monsters die de wereld hebben overgenomen. Deze beesten reageren heel gevoelig op geluid, dus om te overleven moet je muisstil zijn. Helaas heeft onze protagonist wel last van astma en het puffertje maakt een klein beetje lawaai. Het is aan de speler om dit in goede banen te begeleiden - anders is kortademigheid niet de reden dat je straks het loodje legt.

Leer hier meer over het verhaal in A Quiet Place: The Road Ahead.

A Quiet Place: The Road Ahead verschijnt op 17 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Sabre Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Quiet Place: The Road Ahead

Ontwikkelaar:

Stormind Games

Uitgever:

Saber Interactive

Release:

17 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord