Dit is Phasmophobia - Ascension

Geplaatst: 17 augustus 2023 17:35
Aangepast: 17 augustus 2023 17:35
-

De enorme update voor Phasmophobia - genaamd Ascension - is zojuist live gegaan. Lees hier de belangrijkste details!

Phasmophobia versie 0.9 is gearriveerd middels de Ascension-update. Deze update voegt flink wat features toe. Zo is er een vernieuwd progressiesysteem. Middels dit systeem kunnen spelers locaties en middelen ontgrendelen. Iedereen die Phasmophobia al een keer gespeeld heeft wordt upgradet naar 'Prestige 1'. Daarnaast worden er veranderingen doorgevoerd m.b.t. het equipement. Elk item heeft nu drie tiers, waardoor je betere gadgets mee het spookhuis in kan loodsen. Uiteraard kosten de hogere tiers meer geld, dus hou daar rekening mee, wanneer je gaat 'ghostbusten'. Verder is de Training-modus vervangen door een gloednieuwe ervaring, worden de beloningen voor het voltooien van een missie veranderd en werkt de horrorgame nu nog beter met een controller. De lijst met alle veranderingen is gigantisch en als ik die allemaal ga opsommen, dan zijn we hier morgen nog. Bekijk daarom de bronvermelding voor alle details.

Check hier waarom wij Phasmophobia zo leuk vinden.

Phasmophobia is nu beschikbaar voor de pc. Uiteindelijk komt Phasmophobia naar de PS5 en Xbox Series X|S, maar wanneer dat gaat gebeuren? Dat is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Kinetic Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phasmophobia

Ontwikkelaar:

Kinetic Games

Uitgever:

Kinetic Games

Release:

18 september 2020

-

Pc, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord