Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Phasmophobia komt naar de PS5 en Xbox Series X|S

Geplaatst: 14 juni 2023 00:50

In je console bezeten? Nee, het is waarschijnlijk Phasmophobia. De horrorgame is namelijk onderweg naar de PS5, PS VR2 en Xbox Series X|S.

Middels een nieuwe trailer laat ontwikkelaar Kinetic Games weten dat Phasmophobia gaat verkassen naar de consolemarkt. De horrorgame wordt in Early Access uitgebracht op diverse platformen. Spelers kunnen aan de slag met de game die geüpdatet is vanaf de Progression 2.0 update. Vanaf dat moment gaat het samen met de pc-versie verder updates ontvangen. Straks hebben je vrienden geen excuus meer, wanneer ze claimen dat hun laptop Phasmophobia niet kan draaien. De horrorgame heeft namelijk cross-play. In Phasmophobia is het jouw job om de spoken te identificeren in behekste locaties. Meer dan 24 verschillende soorten spoken zijn er en ze hebben allemaal een spuughekel aan je. Veel succes, hé!

Wij hebben al vaker op stream de aspirerende Ghost Busters uitgehangen. Check hier drie van die redenen waarom Phasmophobia zo leuk is.

De Early Access van Phasmophobia op de consoles is verkrijgbaar ergens in augustus.

Bron: Xbox Games Showcase Extended
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phasmophobia

Series

-

Uitgever

Kinetic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 september 2020

Ontwikkelaar

Kinetic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord