Phasmophobia krijgt grote update

Geplaatst:

De horrorgame Phasmophobia heeft een grote update gekregen. Dat maakte ontwikkelaar Kinetic Games bekend op de Steampagina van de game.

De nieuwe Phasmophobia-update heet Apocalypse en brengt de nodige nieuwe content naar de game. Zo kunnen spelers nu de moeilijkheidsgraad van de missies aanpassen. Er zijn ook nieuwe locaties uitgebracht in de Phasmophobia-update. Zo heeft de Asylum-locatie een complete make-over gekregen. Er is nu ook een optie om de reusachtige locatie wat kleiner te maken door het spokenavontuur te beperken tot een gedeelte. Naast de nieuwe Asylum is er ook een nieuwe, kleine Camp Woodwind toegevoegd. Dit is een kleinere versie van de Maple Lodge Campsite locatie.

Phasmophobia en de Apocalypse-update zijn beschikbaar op de pc. Lees hier drie redenen waarom onze horrorliefhebber Eilish Phasmophobia zo leuk vindt.

Bron: Steam

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phasmophobia

Series

-

Uitgever

Kinetic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 september 2020

Ontwikkelaar

Kinetic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord