Phasmophobia

  • Ontwikkelaar Kinetic Games
  • Eerste releasedatum 18 september 2020
  • Platformen Pc , VR
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Phasmophobia krijgt grote update

De horrorgame Phasmophobia heeft een grote update gekregen. Dat maakte ontwikkelaar Kinetic Games bekend op de Steampagina van de game.

De nieuwe Phasmophobia-update heet Apocalypse en brengt de nodige nieuwe content naar de game. Zo kunnen spelers nu de moeilijkheidsgraad van de missies aanpassen. Er zijn ook nieuwe locaties uitgebracht in de Phasmophobia-update. Zo heeft de Asylum-locatie een complete make-over gekregen. Er is nu ook een optie om de reusachtige locatie wat kleiner te maken door het spokenavontuur te beperken tot een gedeelte. Naast de nieuwe Asylum is er ook een nieuwe, kleine Camp Woodwind toegevoegd. Dit is een kleinere versie van de Maple Lodge Campsite locatie.

Phasmophobia 1

Phasmophobia en de Apocalypse-update zijn beschikbaar op de pc. Lees hier drie redenen waarom onze horrorliefhebber Eilish Phasmophobia zo leuk vindt.

BRON Steam

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?