Dit jaar geen Activision Blizzard games op Game Pass

-

Mocht je in afwachting van Activision Blizzard games je Game Pass al continu aan het refreshen zijn, dan is er slecht nieuws. Dit jaar gaan de games niet meer op de service van Xbox verschijnen.

Nu de overnamedeal door Xbox van Activision Blizzard is goedgekeurd is het wachten tot de eerste Activision Blizzard games hun opwachting gaan maken op Xbox Game Pass. Toch kan het nog wel even duren voordat we games als Call of Duty, Warcraft, Diablo of Overwatch op de abonnementenservice kunnen spelen. In een podcast heeft Phil Spencer namelijk aangegeven dat dat dit jaar zeker niet meer gaat gebeuren. Pas in de loop van volgend jaar zullen games van Activision Blizzard beetje bij beetje worden toegevoegd aan het aanbod van Game Pass. Nog even geduld dus.

Call of Duty Modern Warfare 3 multiplayer beta review

Welke Activision Blizzard games zie jij het liefst toegevoegd worden aan Game Pass?

Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord