DJ Hero

  • Ontwikkelaar NeocoreGames
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Dit jaar nog DJ Hero

Tot op de dag van vandaag gingen er geruchten rond over de nieuwe game, DJ Hero. Vandaag zijn de geruchten echter verleden tijd. De game is nu eindelijk officieel aangekondigd door Activision Blizzard zelf.

In de game zal je zelf nummers kunnen mixen en je kunt het tegen andere opnemen in battles. Dit zal niet met behulp van een doodgewone joystick gaan, maar met een draaitafel.

Wanneer de game zal verschijnen is niet bekendgemaakt, maar DJ Hero zal in ieder geval dit jaar uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?