DJ Hero

  • Ontwikkelaar NeocoreGames
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2009
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Scratch jezelf naar de DJ Hero site

Na Guitar, Doedelzak, Tamboerijn en Triangel Hero komt er nu DJ Hero. De game heeft hetzelfde concept als Guitar Hero, maar dan met een plastic draaitafeltje. Scratch jezelf naar de hemel en wordt net zo goed als DJ Tiësto!

Vandaag is de officiële website online gegaan van DJ Hero. Hierin staat nog niet veel. Onderaan staan wel de logo's van Xbox, Nintendo Wii en PlayStation. Of de game op beide PlayStation's komt, is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?