Dit zijn de hoofdpersonen van Assassin's Creed Shadows

Geplaatst: 15 mei 2024 20:19
Aangepast: 15 mei 2024 20:19
-

Naast de onthulling van Assassin's Creed Shadows kwam Ubisoft met nog een onthulling vandaag. In deze tweede video leren we de hoofdpersonen van Assassin's Creed Shadows beter kennen.

In de onthulling van Assassin's Creed Shadows kregen we al het een en ander te zien van hoofdpersonages Naoe en Yasuke. Yasuke, een historische figuur die in 1579 in Japan arriveert, en Naoe, afkomstig uit de afgelegen provincie Iga, belichamen respectievelijk de verschillende maatschappelijke achtergronden van samoerai en shinobi. De verhaallijn van Assassin's Creed Shadows weeft historisch onderzoek samen met storytelling, waarbij Yasuke's associaties met opmerkelijke figuren zoals Oda Nobunaga en de Portugese jezuïeten worden verkend, naast de opvoeding van Naoe in de strijdlustige provincie Iga. Gameplay mechanics weerspiegelen de identiteit van de personages, met Yasuke die uitblinkt in gevechten en Naoe die uitblinkt in stealth. Hun dynamische relatie, gekenmerkt door Naoe's vurige passie die contrasteert met Yasuke's bedachtzame houding, belooft volgens de ontwikkelaars een interessante narratieve interactie.

Assassin's Creed Shadows is vanaf 15 november beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Shadows

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

15 november 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord