Dit zijn de speelmodi van Sonic Rumble

-

De nieuwe Sonic Central van vandaag werd afgetrapt met een nieuwe trailer van Sonic Rumble. In deze trailer krijgen we wat nieuwe gameplaybeelden te zien.

Eerder dit jaar werd Sonic Rumble aangekondigd. Deze Fall Guys-achtige game speel je met en tegen je vrienden. Er zijn verschillende speelmodi en personages waar je uit kunt kiezen. Ook kun je ringen verzamelen om cosmetische items voor je personages te kopen. Tijdens de Sonic Central van vandaag kregen we nieuwe gameplaybeelden te zien van Sonic Rumble. Zo zien we verschillende speelmodi, zoals Survival, Hunt en Ring Battle. Ook zien we dat je uit verschillende personages kunt kiezen. Hier zitten de standaard personages zoals Sonic, Tails, Knuckles, Amy en Shadow bij, maar ook personages als Rouge, Blaze en Eggman. Ook zien we dat je je personages kunt uitdossen in verschillende outfits, zoals een piratenpak of zelfs een Eggman-outfit.

Sonic Rumble heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt deze winter voor de pc en mobiele apparaten.

Bron: SEGA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Rumble

Ontwikkelaar:

Sonic Team

Uitgever:

SEGA

Release:

Q4 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Mob
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord