Divinity: Fallen Heroes

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 2019
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score -

Divinity: Fallen Heroes voor onbepaalde tijd uitgesteld

Divinity: Fallen Heroes is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit laat ontwikkelaar Larian Studios weten middels een tweet.

Divinity: Fallen Heroes is een spin-off en opvolger van Divinity: Original Sin 2. Deze game werd begin dit jaar aangekondigd en moest eigenlijk in november verschijnen. De Gentse ontwikkelaar Larian Studios maakte onlangs echter via Twitter bekend dat de releasedatum van de game voor onbepaalde tijd wordt opgeschoven. Larian Studios werkte voor deze game namelijk samen met het Deense Logic Artists. Deze twee ontwikkelstudio's hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan en dat zorgt ervoor dat de ontwikkeltijd van de game veel langer wordt dan aanvankelijk gedacht. Voorlopig richt Larian Studios zich op Baldur's Gate 3 en gaat Logic Artists verder met hun eigen strategiegame Expeditions.

Wanneer Divinity: Fallen Heroes dan wel uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

BRON Larian Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?