Divinity: Fallen Heroes

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 2019
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Larian Studios kondigt strategiegame Divinity: Fallen Heroes aan

Larian Studios heeft onlangs de strategiegame Divinity: Fallen Heroes aangekondigd. Dit is een spin-off die zich in dezelfde wereld afspeelt als Divinity: Original Sin 2.

Voor Divinity: Fallen Heroes werkt de Gentse studio samen met het Deense Logic Artists. Volgens de ontwikkelaars is Divinity: Fallen Heroes een strategische game met veel RPG-elementen. Je kiest een team van personages en stuurt je team met het schip, de Lady Vengeance, uit op missie. Tijdens deze missies worden gevechten turn-based uitgevochten met dezelfde mechanics die we kennen uit Divinity: Original Sin 2. De game bevat meer dan zestig missies en heeft naast een singleplayermodus ook een co-op modus.

Divinity: Fallen Heroes verschijnt later dit jaar op verschillende platforms. Wanneer de game precies uitkomt en op welke platforms, is helaas nog niet bekend.

BRON Larian Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?