Valkyria Chronicles

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

DLC Valkyria Chronicles naar Europa

Valkyria Chronicles was in Japan al uitgebreid met een downloadbare content en nu komt deze content ook naar ons toe. Vandaag maakte SEGA namelijk hun plannen bekend om de content in de lente naar Europa te brengen. De Content bestaat uit drie pakketten de Hard EX-modus, Enter the Edy Detachment en het Behind her Blue Flame pakket. De releasedatum is echter nog onbekend.

Hard EX-modus:
In dit pakket vecht je een weg door het gehele Imperiale Leger. De tegenstanders zullen dit keer alleen wel dodelijker zijn en je kunt geen gebruik meer maken van de Edelweiss.

Enter the Edy Detachment:
Zes leden stuiten, tijdens het proberen te verenigen met het eskadron, op een klein dorpje dat aangevallen wordt door het Imperiale Leger. Om het dorpje te redden van zijn ondergang Kruip je in de huid van Edy en voert het bevel uit over je team.

Behind Her Blue Flame:
Deze missie vindt plaats na de ontsnapping uit de Galliaanse gevechtslinies, maar dit keer kruip je in de huid van Johann, een jonge en vriendelijke geniesoldaat, die bij de troepen van Selvaria is ingedeeld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?