DLC Valkyria Chronicles naar Europa

Geplaatst: 17 maart 2009 16:13
Aangepast: 22 mei 2018 21:50
-

Valkyria Chronicles was in Japan al uitgebreid met een downloadbare content en nu komt deze content ook naar ons toe. Vandaag maakte SEGA namelijk hun plannen bekend om de content in de lente naar Europa te brengen. De Content bestaat uit drie pakketten de Hard EX-modus, Enter the Edy Detachment en het Behind her Blue Flame pakket. De releasedatum is echter nog onbekend.

Hard EX-modus:
In dit pakket vecht je een weg door het gehele Imperiale Leger. De tegenstanders zullen dit keer alleen wel dodelijker zijn en je kunt geen gebruik meer maken van de Edelweiss.

Enter the Edy Detachment:
Zes leden stuiten, tijdens het proberen te verenigen met het eskadron, op een klein dorpje dat aangevallen wordt door het Imperiale Leger. Om het dorpje te redden van zijn ondergang Kruip je in de huid van Edy en voert het bevel uit over je team.

Behind Her Blue Flame:
Deze missie vindt plaats na de ontsnapping uit de Galliaanse gevechtslinies, maar dit keer kruip je in de huid van Johann, een jonge en vriendelijke geniesoldaat, die bij de troepen van Selvaria is ingedeeld.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valkyria Chronicles

Ontwikkelaar:

SEGA

Uitgever:

SEGA

Release:

30 oktober 2008

-

PlayStation 3

Lees meer